HTML

EzerArcú Lány

A minden manapság nem elég. Kell lennie öszefüggésnek, kohéziónak a részek között. Az ezer arc mögött egy mélyebb rétegnek. Ez a nemlétező szobor van itt. Ezer arca, ezer fénye, milliónyi történése...

Ezerarcú Valóság

élet, gondolat, érzések ezerarcú kavalkádja - tézis, antitézis, tudomány és ezoterikus filozófia ezerarcú egyvelege TrueVille: http://trueville.blogspot.com/

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nahát, éppen itt van

Utolsó kommentek

Minden csodás körülötted? Posványban vagy!

2008.08.24. 11:10 EzerArcú

Megkockáztatom, mert ezt látom.

Rengetegen vannak csodálatosnak látszó kapcsolatokban, szépen, látszólagos gondok nélkül, hangos szó nélkül, ugyanúgy minden nap. Legfeljebb torokfájás, legfeljebb lábtörés, de az is csak a gyerekeknek.

Nincs semmi, ami máshogyan lenne.

POSVÁNY.

Ez az, amikor megrekedtél.

Ez az, amikor nem mersz továbblépni, amikor elítéled azokat, akik váltanak, akik mennek, fájdalommal teli utakon, elítéled, aki veszekszik, keresi magát és a lehetőségeit.

Sajnálkozol azokon, akik könnyes szemmel állnak az út mellett, és tüzet fújsz másokra, akik eldobják előző életüket.

Abban igazad van, hogy eldobni semmit nem lehet, mert az visszatér.

De nem bátrabbak azok, akik mernek váltani, mernek menni, és merik eldobni azt, ami úgyis visszaszáll majd rájuk, de vállalják ezt is!

Te, aki ülsz otthon, sörrel a kezedben, vagy éppen a játszótér szélén, nézve azokat, akik még tényleg élnek, akik játszanak, el sem mersz gondolkodni azon, hogy van-e életed!

Úgy értem, hogy saját életed.

Én most fejet hajtok azok előtt, akik életük közepén is mennek, tanulnak, egyetemre járnak, mert haladni akarnak. Sőt, nemcsak akarnak, de haladnak is.

A saját életükkel. Mernek belépni az igazi, az őszinte, az illúziómentes életbe, legalább egy időre TrueVille állampolgárai lesznek. Hiszen a LélekErdőben csak a saját életed élheted.

Ez a vízöntő korszak hívó szava.

Szólj hozzá!

Címkék: élet illúzió filozófia mindennapok sors tudatosság egyperces vízöntő korszak lélekerdő

A bejegyzés trackback címe:

https://ezerarcu.blog.hu/api/trackback/id/tr90630180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása