HTML

EzerArcú Lány

A minden manapság nem elég. Kell lennie öszefüggésnek, kohéziónak a részek között. Az ezer arc mögött egy mélyebb rétegnek. Ez a nemlétező szobor van itt. Ezer arca, ezer fénye, milliónyi történése...

Ezerarcú Valóság

élet, gondolat, érzések ezerarcú kavalkádja - tézis, antitézis, tudomány és ezoterikus filozófia ezerarcú egyvelege TrueVille: http://trueville.blogspot.com/

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nahát, éppen itt van

Utolsó kommentek

Rák kialakulása

2008.08.28. 08:30 EzerArcú

Érzelmi sokk előzei meg - ez a félmondatos tartalma annak az újságcikknek, amit találtam.

Ryke Geerd Hamer német orvos sokáig (magán is) kutatta a rákot, és a gyógyítását. Kárában meglepő eredményre bukkant.

Eredménye számomra nem meglepő, tudjuk, érezzük, hogy teljes emberi lények vagyunk, fizikai érzelmi és szellemi valónkban.

Amiben nem vagyunk bizonyosak, hogy ami kialakult, az el is tűnhet, vagyis vissza is alakulhat. Erről szól ez a cikk is, és persze a tapasztalatunk is azt mutatja, hogy a rák gyógyítása lehetséges.

Nem készültek még arra kimutatások, pedig borítékolom, hogy tárnának fel pozitív összefüggéseket, hogy a gyógyulásoknál mennyi volt a lelki segítség. Ugyanis ennek a tanulmánynak pont ez a lényege, hgoy bár az elváltozást fizikai szinten érezzük, ha a kialakulásában volt érzelmi hatás, akkor a gyógyításában is lenni kell érzelmi elemnek is.

Számomra ez nem jelenti a fizikai módszerek hanyagolását, ugyanis ami lement fizikai szintre, azzal fizikai módszerekkel kell bánnunk. De az érzelmi részével pedig érzelmi módszerekkel: megértéssel, átérzéssel, beleérzéssel, megfogalmazással, kiéléssel.

Érzelmi segítséggel.

Az IPM-ben épp most hónapban olvastam, hogy Angliában kórházi nővérek felvételi tesztjéban az EQ, vagyis érzelmi intelligencia vizsgálata is benne van. Nem véletlenül. Ha már egyszer GYÓGYítani akarunk...

Ez is a vízöntő korszak sajátossága, hogy ennyire "tudatossá" váltak a dolgok, a változások, a megélendők.

De ha tudatos, akkor tudatunkkal befolyásolható is. Nemdebár?

Szólj hozzá!

Címkék: betegség gyógyítás tudatosság vízöntő korszak

A bejegyzés trackback címe:

https://ezerarcu.blog.hu/api/trackback/id/tr38633430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása